maandag, mei 22, 2006

Review Live XS

Wie naast Remco van Mr. Love and The Stallions gister ook van de partij op De Neude was, was Pim van Silence is Sexy. SIS is drukdoende in de weer met het afronden van hun debuutplaat. En daar zijn wij dan weer heel benieuwd naar.

Maar goed, gister meldde Pim dat LiveXS ons optreden in de Paradiso goed had gerecenseerd, en die LiveXS hebben we opgeduikeld.

"Voor Gentlemen willen een aantal LiveXS-medewerkers graag wakker blijven tot diep in de nacht. De band - afkomstig uit Eindhoven en Amsterdam - maakt de hooggespannen verwachtingen helemaal waar. Een mooi zweverig geluid, en een bassist en drummer die strak ondersteunen. Klein minpuntje: de podiumpresentatie van zanger Tom Peterson komt wat geforceerd over (kijk mij eens stoer doen met m'n middelvinger omhoog). Tom's stemgeluid is gelukkig helemaal goed."

Nu is die vermaarde middelvinger natuurlijk al eerder onderwerp van gesprek geweest en stonden we op het punt om een wedstrijd uit te schrijven wie als eerste op FabChannel (zoek op Gentlemen) de middelvinger weet te spotten. Maar goed je kunt niet aan de gang blijven met al die prijsvragen.

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

17.22 minuten?

11:52 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

Alain!

Nog steeds aan het spelen! jammer dat ik niet ff langs kan komen op je volgende optreden.. .anders was ik er zeker!

Laters
Ernesto

8:09 a.m.  

Een reactie posten

<< Home