zondag, september 02, 2007

Gentleman On A Break

Ola. Veel en veel te lang natuurlijk geen woord op gentle talk. Het heeft zo zijn redenen, ga ik je nu vertellen. GLTP heeft het seizoen afgesloten met een fijne show bij TAC in Eindhoven. Daarna is er doorgewerkt aan nieuwe songs, zijn er recensies verschenen en is - schrik niet - Tom vertrokken voor een trip around the world. Momenteel zit hij in Sydney, en daarna volgt Azie. Ondertussen is er ook nog een GentleBoy bijgekomen die om aandacht vroeg. Terwijl Tom door Azie trekt met rugzak zijn Vid, El Grand en ik weer bezig met nieuwe songs. En proberen we in november & december weer podia te beklimmen in den landen.

Tot zover. Tom trekt verder, de overige Gentlemen schrijven door. Ondertussen kun je terecht op www.gentlemenliketoplay.com voor tracks, pics en veel meer.

FRET OVER EVERYBODY IS A LITTLE NYC:
"Echte nette mannen doen gewoon hun ding en maken daar verder niet al te veel heisa over. Zo ook Gentlemen Like To Play, een band met het postadres in Utrecht die bestaat uit vier keurige heren. En ze houden van spelen! Al sinds 2004. Het is merkwaardige pop en rock die daaruit voortvloeit; mooie, gedragen rustige stukken die geleidelijk overgaan in stevige gitaaruitbarstingen. Vooral de meerstemmige zang en de bizarre stukken die niet los op zichzelf staan maar naadloos ingebracht worden, vallen op. Mooi werk, gedegen muziek waarin schoonheid en raffinement centraal staan. Zoals het gentlemen betaamt."