maandag, april 23, 2007

Airborn op rolschaatsen

Een primeur! Op KX radio was net Everybody is a little NYC te horen van onze nieuwe EP. Een nummer over de stad die nooit slaapt. Om het big city gevoel ook tot de Sugar Factory te laten doordringen nodigen we je uit om op rolschaatsen de zaal te betreden. Juist, rolschaatsen. Dus kom als roller girl of roller boy binnen en je krijgt van ons de nieuwe EP. Gratis en voor niks. En we beloven dat je niet de enige op rolschaatsen bent. Tot woensdag - vanaf 20.00 uur in de Sugar Factory Amsterdam.

donderdag, april 19, 2007

25 april EP release flyer

Jaaa!!! Het begint nu echt dichtbij te komen. Hieronder de digi flyer, met het design dat Itai en Sabijn maakten voor de hoes. Tot volgende week woensdag.

dinsdag, april 17, 2007

25 april EP release

Goed nieuws, na maanden hard werken komt 25 april Everybody Is a Little New York City uit. Een vier nummers tellende EP opgenomen in de We Are Junkies studio van Ralph Timmermans. Het heeft allemaal nog nooit zo dik, vet, bruut en mooi geklonken, maar dat is aan jullie om te bevestigen. Woensdag 25 april presenteren we de nieuwe Gentlemen LTP schijf tijdens ons laatste Dommelsch Locals Only optreden in de Sugar Factory in Amsterdam. Daar kun je het schijfje voor maar 5 euro kopen. Exacte tijden zijn nog niet bekend, maar vanaf 20.00 uur gaat het feest los in Amsterdam. Hopelijk ben je erbij! Zie ook http://www.dommelschlocalsonly.nl/on-tour/994 en http://www.sugarfactory.nl/.

Wie is wie op de EP
Zo'n EP neem je niet alleen op, dus naast Mr. Grand op drums, Mr. Vid op gitaar, Mr. Peterson op zang en gitaar en Mr. Yard op bas en zang, werkten veel meer mensen mee aan het album. Komt ie:
Ralph Timmermans bediende de knoppen, plaatste de mics, nam op, produceerde, mixte, speelde her en der toetsen en zong mee. Tjalke assisteerde Ralph along the way. Itai en Sabijn tekenden voor het waanzinnige ontwerp voor de hoes. Dirk masterde en Stephanie Peeters, inderdaad de zus van, zong mee op In To You. Thank you all!