woensdag, februari 14, 2007

Live in Paradiso

Zondag vond in Paradiso de uitreiking LiveXS awards plaats en daar waren naast The Gathering, Johan (die overigens niet live speelden) en Mint (strakke Belgische band) ook wij van de partij. In de kelder van de Paradiso speelden we een intieme akoestische set. Voor het eerst onze nummers gestript tot de essentie: 2 gitaren en vocalen. Ad Visser praatte de avond aan elkaar, en riep op tot een revolutie in muziekland: "Haal de mensen uit hun huizen en breng ze naar de concertzalen." En zo is het maar net Ad, hoe meer live muziek hoe beter. Ad interviewde Tom ook nog kortstondig, en ja, dat voelt dan al bijna legendarisch. Ruud legde het opnieuw (meesterlijk) vast met de camera, zie ook onze digitale foto album. 24 februari spelen we in de Pul in Uden. Tot dan!



dinsdag, februari 06, 2007

Everybody is a little Utrecht City

Vrijdag was het feest. Tom jarig en Gentlemen LTP speelde voor het eerst in het Oude Pothuys in Utrecht. Na drie jaar repeteren in de Domstad werd het dan ook tijd. Het was vol, het was rokerig, het was sfeervol. Er werd gedanst en na afloop was er taart terwijl de heren van Sweet Assembler een strakke show in het kleine cafe neerzetten. Hieronder nog een van de weinige foto's van de avond, ook nog eens bewogen. Goed. Het gaat om de sfeer.

Zondag trokken we ons terug in de studio voor een zangdag. We hadden de wind in de rug; het zingen ging lekker en we drie nummers zijn nu voorzien van zang. Het mixen kan gaan beginnen. Schrijf 22 maart vast in je agenda want dan brengen we de EP naar Den Bosch voor de officiele release.

En zondag zien we je nu natuurlijk in de Paradiso in Amsterdam. Night Live XS Awards en Gentlemen LTP akoestisch in de kelder. Ad Visser is erbij, jij toch ook?