zaterdag, oktober 21, 2006

Bandfoto's

In tijden waarin zelfs een eenvoudige mobiele telefoon van een 2.0 megpixel lens is voorzien, grijpt Gentlemen LTP voor de bandfoto terug naar een apparaat uit 1948: de Polaroidcamera. De rozenverkoper kan nog steeds niet zonder, en ook Gentlemen LTP vond de Polaroidcamera het ideale apparaat voor vastlegging van de bandfoto's. Eenmaal geklikt is er niets meer aan te doen en rolt er een foto uit; gruizig, korrelig en sepia. Na het optreden in de Effenaar zijn we samen met fotografen Sabijn en Helen door het pand gestruind en hebben we twee pakjes fot's leeggeschoten. Zie hieronder het resultaat. Dank Sabijn & Helen voor het harde werk. Mocht je zelf ook zo'n apparaat willen, ze zijn nog steeds te koop!





GENTLENEN LTP @ LVC

Donderdag streek het Dommelsch Locals Only circus neer in de LVC in Leiden. Vier Gentlemen scheurden vanuit heel Nederland richting Leiden, en waren net op tijd voor Tom's radio interview op KINK FM. Zommota trapte af in een (optmistisch uitgedrukt) halfvolle zaal. Om 21.45 slingerden wij een knallende set de halflege (inmiddels halfvolle?) LVC in, en er werd zowaar gedanst, de lokale heldin deed haar duit in het zakje door Vid continu te verzoeken op een Les Paul te spelen en Tom hulpmiddelen aan te bieden en zo werd het een zeer geslaagd optreden.

Na afloop had KINK FM de opnames al klaar, dus voordat we in de shoarmatent terecht kwamen hebben we eerst de hele gig teruggeluisterd. Een mooi gezicht moet dat zijn geweest, vier heren in een auto snoeihard luisteren naar Creed, Dizzy en de rest van de set. Die opnames klinken zo goed (tnx kink) dat ze spoedig op onze MySpace te beluisteren zijn!

Adios, Gentlemen LTP

donderdag, oktober 12, 2006

Digitaal bladeren

Gentlemen LTP is druk bezig met het schrijven van nieuw werk, en we maken ons op voor de show in LVC Leiden volgende week donderdag. En inmiddels zijn er ook nog meer tourdata bekend geworden, check onze homepage voor degene bij jou in de buurt. Oh ja en die homepage gaat ook veranderen, dat je het vast weet. Anders nog iets? Ja, pop magazine livexs kun je voortaan digitaal doorbladeren, erg mooi gedaan. Blader maar eens digitaal, en ergens op pagina 32 vind je ook nog een sfeerimpressie van het optreden in de Effenaar. Tot snel, hopelijk tot leiden!