woensdag, augustus 23, 2006

Gentlemen Like MySpace

Ok, het duurde even voordat Gentlemen LTP op de MySpace trein sprong, maar na het nodige aandringen vanuit allerlei kanten hebben ook wij een MySpace pagina sinds twee maandjes. En dat was even wennen. Pas nadat ik van Pim van Silence is Sexy hulp had gekregen wist ik hoe je plaatjes kunt plaatsen en kleurtjes kan veranderen. En dan nog oogt onze MySpace pagina niet echt heel spetterend.

Hoe dan ook, met slechts 34 MySpace vrienden werden we vorige week kort geïnterviewd door het Radio 1 journaal. Gentlemen LTP als ervaringsdeskundige aan het woord over het fenomeen MySpace, het kan soms raar lopen. Mocht je het gemist hebben, dat kan, het werd namelijk zaterdagochtend om 07.45 uur uitgezonden. Inderdaad, geen rock ’n roll tijdstip. Gelukkig is er Uitzending gemist en kun je de uitzending, met twee nummers van onze EP STIWIFL.com nog tot in den eeuwigheid terug luisteren.

En tja nu rest ons natuurlijk nog maar een ding. Groot worden via MySpace. Doe je mee?

zondag, augustus 13, 2006

Live at Boulevard

Terwijl de Mr. Peterson vrijdag pas terugkeerde uit La France, mochten we gister meteen weer het podium als LiveXS Local Hero tijdens het theaterfestival Boulevard. Onder een dik pak wolken lag Den Bosch er toch heel mooi bij. En... het bleef droog. Het optreden was genieten. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Klik hier voor de foto's. Tot snel, in ieder geval 17 september in de Effenaar.