zaterdag, juni 24, 2006

Gentlemen LTP @ KINK FM

Was het vorige week een 403 foutmelding op onze eigen site, nu is het een 404 error op de podcastsite van KINK FM, waar het allemaal na te luisteren zou moeten zijn.

Terug naar gisteren, want Gentlemen LPT streek neer in Hilversum voor een interview en korte live set in de Kink FM studio. Een ontspannen, relaxte sfeer hing er en het door de sponsor aangeleverde bier smaakte prima. Je zou bijna vergeten dat er ook nog mensen luisteren naar wat je doet. Everybody is a little New York City en In To You, de twee nieuwste nummers hebben we de ether in geslingerd en die zijn dus spoedig -- als we de foutmeldingen overwinnen -- terug te luisteren.


Na afloop van de set liepen we Keith Caputo tegen het lijf, die met Jan Douwe Kroeske na ons in de studio plaatsnam. Kortom, het was een zeer geslaagde avond. En terwijl Kink FM radiomaker Willem Roose er met het bier onder zijn arm vandoor ging, haastte Keith zich nog even terug... bijna had hij onze EP vergeten!

> Meer foto's vind je op Flickr.

zondag, juni 18, 2006

Terug van Oerol

Gentlemen LTP is terug van een weekend optreden en genieten van Oerol. Deze week meer beeld en geluid, bekijk alvast wat foto's van Oerol op Flickr. En donderdag aanstaande zijn we te gast bij Kink FM.

vrijdag, juni 16, 2006

Band site eruit

Sinds woensdagavond is onze bandsite de lucht uit... zucht... en de mensen van MijnDomein zijn ook al niet erg behulpzaam. Gelukkig vertrekken we morgenvroeg voor een weekendje optreden en genieten op Oerol. Wie heeft er dan een website nodig? Maar goed, hopelijk snel geen HTTP-403 fout als je klikt op www.gentlemen-online.nl.

maandag, juni 12, 2006

Gentlemen Like To Play op Flickr

We hebben er weer een mooi digitaal stekkie bij, het heet Flickr en daar gaan we ons digitale plakboek bijhouden, met foto's van optredens frontstage, backstage (voor zover het oog van de camera reikt) en alles tussen door. Als je alleen voor de samenvatting wilt gaan, scroll dan een stukje naar beneden, dan zie je laatst toegevoegde foto's. Mooi? Mooi!

Tot Oerol.

donderdag, juni 08, 2006

Gentlemen LTP op Oerol

De zon heeft besloten dat het genoeg is en dat het tijd is voor mooi weer. Blij. Blij. Want volgend weekend spelen we op Oerol. En ja, dan wil je dat het mooi festivalweer is. Ondertussen zijn we druk doende met de set voor Oerol, misschien een nieuw nummer, hoe dan ook een knallende show. Mocht je naar Oerol komen, dan zien we je hopelijk 17 juni om 13.00 uur. En over dat tijdstip zei Alice In Chains:

"I don’t think we’ve ever even had band practice that early, let alone an actual show. I’m usually not even out of the house by three."