maandag, mei 22, 2006

Review Live XS

Wie naast Remco van Mr. Love and The Stallions gister ook van de partij op De Neude was, was Pim van Silence is Sexy. SIS is drukdoende in de weer met het afronden van hun debuutplaat. En daar zijn wij dan weer heel benieuwd naar.

Maar goed, gister meldde Pim dat LiveXS ons optreden in de Paradiso goed had gerecenseerd, en die LiveXS hebben we opgeduikeld.

"Voor Gentlemen willen een aantal LiveXS-medewerkers graag wakker blijven tot diep in de nacht. De band - afkomstig uit Eindhoven en Amsterdam - maakt de hooggespannen verwachtingen helemaal waar. Een mooi zweverig geluid, en een bassist en drummer die strak ondersteunen. Klein minpuntje: de podiumpresentatie van zanger Tom Peterson komt wat geforceerd over (kijk mij eens stoer doen met m'n middelvinger omhoog). Tom's stemgeluid is gelukkig helemaal goed."

Nu is die vermaarde middelvinger natuurlijk al eerder onderwerp van gesprek geweest en stonden we op het punt om een wedstrijd uit te schrijven wie als eerste op FabChannel (zoek op Gentlemen) de middelvinger weet te spotten. Maar goed je kunt niet aan de gang blijven met al die prijsvragen.

zondag, mei 21, 2006

Gentlemen Like To Play at Festival a/d Werf

Zondagmiddag, Gentlemen LTP de Neude. Dat was genieten van een lange set (50 minuten), van (te vroeg) bier en backstagebananen, van een schaars zonnetje, van een super festival aan de werf sfeertje, en van veel bekende gezichten! Thanks dat jullie erbij waren, op naar 't volgende buitenfestival: Oerol! Tot snel, Gentlemen LTP.

















zaterdag, mei 20, 2006

Gentlemen LTP op de Neude

De Neude in Utrecht. 18 mei streek Festival aan de Werf er neer. Iedere ochtend fiets ik langs de Neude en nu staat dat festival er ineens. En als je dan langs dat enorme podium loopt en denkt "daar spelen we morgen" dan word je daar zeg maar vrolijk van. Morgen, om 14.00 uur Gentlemen LTP op De Neude. Erwin Kroll voorspelt dat van dit druilerige weekend morgen de mooiste en droogste dag wordt. Dus: koltrui aan, paraplu mee en gaan! Hopelijk zien we je morgen.

zondag, mei 07, 2006

Gentlemen LTP in 301

En toen was het ineens 4 mei en die dag is traditioneel voorbehouden aan dodenherdenking. Goed, een rare dag om te spelen dus en dan neem je vanaf 2100 uur maar vast een voorschot op bevrijdingdsdag met een knallende show. Druk werd het niet in de 301, maar sfeervol zeker. Gentlemen LTP op het tapijt, het publiek op het podium en een mooie avond rijker. Op naar 21 mei! Hier nog een paar kiekjes van Annemieke's telefoon. Tnx!







Whatever you want from life

Even bijkomen van een bewogen week. Laten we beginnen met woensdagavond. Tom en ik stonden vooraan in de Sugar factory in Amsterdam om naar Voicst te luisteren en te horen dat Gentlemen LTP op tour gaat met LiveXS local heroes. Echt waar? Echt fokking waar. En echt fokking te gek!

En dat hebben we te danken aan die 497 stemmen van jullie. 497 x bedankt dus! Wat nu? Samen met Elstar, Monokraft, Zomotta, Believeisadoubt en Griffin gaan we een jaar lang spelen, spelen, spelen. Te beginnen met Oerol festival op 17 juni! Inderdaad, Oerol, dat is dat waanzinnig relaxte festival waar we altijd al eens naar toe wilden en er nu zelf spelen!

Ja, en nu het net zomer raden we je nog 1 ding aan: zet 21 mei in je agenda, dan spelen we op De Neude in Utrecht op het Festival aan de werf.

donderdag, mei 04, 2006

497 x thanks!

Thanks, thanks, thanks x 497! Waanzinnig, Gentlemen LTP Local Hero 2006. En nu op weg naar de 301 voor een Gentle Gig.

maandag, mei 01, 2006

Gentlemen LTP in 301

Even vlug tussendoor: aanstaande donderdag spelen we in de 301 op de Overtoom in Amsterdam. Hope to see you all there!