zondag, maart 26, 2006

Paradiso

Woensdag 22 maart liepen vier Gentlemen met gitaarkoffers de Paradiso binnen. Een uurtje brontosaurusrock van de Black Crowes meepakken, in een uitverkochte grote zaal, en vervolgens om 0100 uur losbarsten in de kleine zaal. Bij Paradiso kloppen de dingen: het geluid, de sfeer, alles. Die paar foutjes daargelaten speelden we alsof ons muzikantenleven ervan hing. Binnenkort te zien op FabChannel, en 20 april mogen we op herhaling tijdens de halve finale van de Amsterdamse Pop Prijs. Heerlijk.

dinsdag, maart 21, 2006

Springtime soundtrack

Het is 21 maart. Het is lente. Eindelijk! Ik weet niet hoe het met jou zit, maar Gentlemen heeft de lente nu al in het hoofd. Daarom kun je vanaf vandaag het nummer Springtime gratis downloaden! Een luchtige soundtrack voor de eerte lentekriebels.

En natuurlijk kun je ons morgen ook ‘live’ beluisteren tijdens het optreden in de Paradiso Amsterdam. En als je niet kunt morgen, kijk dan even mee op FabChannel, die het optreden live uitzenden op de website.

woensdag, maart 15, 2006

Paradiso x2

Paradiso; 22 maart spelen we er tijdens de LiveXS Local Heroes avond. Paradiso; 20 april spelen we er de halve finale van de Amsterdamse PopPrijs. Het kan soms raar lopen... 2 x Paradiso binnen een maand is spreken van geluk! En dan is er ook nog de niet-officieel bevestigde gig van 22 mei op het Neude. Het lijkt wel Springtime.

Rolipe schreef trouwens nog een bijzondere recensie over de Kleine prijs van Nieuwegein. Check it out!

zaterdag, maart 11, 2006

All's Well

All's Well That Ends Well, zeker als het om twee avonden van optreden op rij gaat. Gister een heerlijke gig gegeven in Nieuwegein. Een mooie avond in regenachtig Nieuwegein, zie hier nog een paar sfeerpics van Gentlemen & friends..













vrijdag, maart 10, 2006

Friday, friday

The day after the night before. Gister gespeeld in Pakhuis Wilhelmina, voor de Amsterdamse Pop Prijs. 20 minuten optreden, dat zijn dus vier nummers (en geen vijf). Hello You viel dus af. Vanavond een herkansing in de Kleine Prijs van Nieuwegein. Tnx Helen voor de foto's.













woensdag, maart 08, 2006

Kink FM

All we hear is radio gaga! Gentlemen vult gaatjes op kink fm. Vanavond werd Tom aan de tand gevoeld in het programma Night LiveXS. Over de muziek scene in Amsterdam vs. Eindhoven. Over het vinden van een drummer via marktplaats: 'progressief en modern'. Over ons optreden aanstaande vrijdag in Nieuwegein op een 'bowlingbaan zonder bowlingballen'. Als je dat wilt meemaken, kom dan vrijdag langs in de spinvisstad vanaf 20.00 uur. Na het interview werd STIWIFL gedraaid, So This Is What It Feels Like... to be played on the radio! Mmm.

dinsdag, maart 07, 2006

Woorden over woorden

Mooie woorden, we kunnen niets anders zeggen, over onze EP Stiwifl in de Fret en de LiveXS deze maand.


>> Review LiveXS, maart 2006: klik voor grote afbeelding



>> Review Fret, maart 2006: klik voor grote afbeelding