maandag, februari 27, 2006

Paradiso!

Veel te veel goed nieuws deze week, zie dat maar eens onder woorden te brengen! Laten we daarom beginnen met een quote van LiveXS:

"Jullie cd is hier erg goed ontvangen, daarom de vraag of jullie woensdag 22 maart beschikbaar zijn voor een optreden tijdens onze Locals Only! Latenight-showcase in Paradiso, Amsterdam."

Not bad, right? Gentlemen in de Paradiso, kan het mooier? Goed, het betreft hier de bovenzaal van de Paradiso dus het kan mooier, maar hier zijn we blij mee. En in de recensie van de Live XS van maart staan nog meer mooie dingen over onze EP, punt is: waar vind je de Live XS? Iemand?

En volgende week is het alweer tijd voor nieuwe ronden, nieuwe kansen, kom maar naar beneden en sla je slag: donderdag 9 maart in Pakhuis Wilhelmina voor de Amsterdamse PopPrijs, vrijdag 10 maart finale van de Kleine Prijs van Nieuwegein in jawel Nieuwegein! Allemaal mooi! En nu ben ik door al mijn uitroeptekens heen, hoe moet dat als we ooit een popwedstrijd winnen!

Goed, hopelijk tot volgende week in den lande(n), of 22 maart voor late night sessions in Paradiso.

zaterdag, februari 11, 2006

File under: Gentlemen

Gentlemen in de kiosk! Ergens volgende week komt Oor 2 uit met daarin een recensie van Stiwifl.com. Spannend? Behoorlijk. Tof? Laten we even wachten wat ze ervan zeggen. Spijt? Nooit! Benieuwd? Absoluut.

File Under, weblog met daarin elke werkdag een praatje van 250 woorden over een plaatje, schreef in ieder geval deze week al een mooie recensie. Lees 'm hier.

zondag, februari 05, 2006

Any direction baby

Hell yeah! Twee optredens in twee dagen en more to come.

Vrijdag gestreden om de Kleine Prijs van Nieuwegein, in een soort sporthal in Nieuwegein, waar de sfeer goed was, waar de cd’s als warme broodjes over de toonbank gingen, waar Tom’s gitaar onderwerp van begeerte werd, waar de jury koos voor Monsieur Callibale als winnaar van de avond en waar het nieuwe nummer Directions zijn onstuimige vuurdoop kreeg. Samengevat: een heerlijke avond.

Zaterdag in een volle Winston (oh ja, meer van dat!) gespeeld voor de Winston Pop Prijs, waar ik mijn sokken uitrockte (letterlijk), waar het geluid loei en loei hard stond, waar veel goede bands speelden, waar de jury een paar rake tikken uitdeelde (au), waar we misschien wel ons beste optreden ooit speelden, waar Directions verder groeide richting beste nummer en waar de cd’s weer van het podium vlogen (bezitters: laat je horen!). Kortom: vet!

En vorige week hoorden we dat we 9 maart meespelen voor de Amsterdamse PopPrijs in Pakhuis Wilhelmina. More to come dus!

> Gentlemen in de Winston: