woensdag, december 21, 2005

Grote Prijs, Kleine Prijs

Morgenavond in de Paradiso de finale van de Grote Prijs van Nederland. Gentlemen is erbij, niet om te spelen, maar om Silence Is Sexy aan te moedigen. Dit seizoen staan er voor ons ook enkele PopPrijzen op het programma, van groot tot klein. Te beginnen met de Kleine Prijs van Nieuwegein, waar we op 3 februari aan deel nemen. Nieuwegein. Niet eens in de herfst. Spinvis voelt zich er als een vis in het water, dus dat moet wel wat worden daar in Nieuwegein.

woensdag, december 07, 2005

au au

even een vlugge post, getikt met enkel de linkerhand omdat dit de enige hand is die ik nog ter beschikking heb na een klein domgelukje dit weekend. tip: kijk uit voor scherpe messen bij het uitruimen van de vaatwasser, zeker als je bassist bent! hopelijk tot snel, weer gewoon met 2 handen.

vrijdag, december 02, 2005

Gentle Woman = born

Sinds gistermorgen, 1 december 2005 om 10.20, is 1 december een nog mooiere dag. Want gister is er een prachtige GentleWoman geboren: Olivia alyda. Gentlemen is super blij! En Olivia viert haar verjaardag voortaan net als Yard op 1 december. Marcel en Angelique, van harte gefeliciteerd en geniet volop van elkaar!